Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Sunnylin

Telefoonnummer : +86 15820274968

WhatsApp : +8615820274968

Free call
Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd.

Sinds onze onderneming, is onze fabriek geëngageerd aan high-end openluchtsportkleding geweest, en aimn aan „eerlijk en betrouwbaar, om klanten van hoogstaand, hoogstaand, high-end yogaslijtage en ruiterkleding“ te voorzien!

  • Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië
Type Business: Fabrikant
Merken: Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-15,000,000 Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Is Sportief die de Goederenco. van Dongguanmuchen, Ltd in 2015, Muchen wordt gevestigd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van Yogaslijtage en Paardrijdenslijtage voor mannen en vrouwen betrokken is.

 

1. Gespecialiseerd in yoga ook hijgt de kleding voor de yoga, sportenbustehouder, yogabovenkant, het lopen joggers, gymnastiekborrels en trainingreeksen en jasjes; voor de paardrijdenkleding, etc. specialiseerden wij ons in de paardrijdenbroek, paardrijdenkulassen, de laag van de paardrijdenbasis, ruiterbovenkant, met fabriek en de maandelijkse capaciteit is over 100,000pcs.

 

2. Wij bieden one-stop aangepaste dienst voor de OEM en ODM dienst, met inbegrip van patroonontwerp, machineknipsel, bemonstering, etiket en verpakking aan.

 

3. Regelmatige hoeveelheden kwaliteitsstof en producten in voorraad。

 

4. Strikt en ervaren QC team, drie keer inspectie om elk punt te waarborgen.

China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

Geschiedenis

Co. van de Sportengoederen van Dongguanmuchen, Ltd is een professionele fabrikant van de slijtage van de premiesport en yogaslijtage. Opgericht in 2015 en gevestigd in Dongguan die wij in yogakleding ons ook hebben gespecialiseerd voor de yogabroek, de sportenbustehouder, de yogabovenkant, het lopen joggers, de gymnastiekborrels en trainingreeksen en jasjes; voor de paardrijdenkleding, etc. specialiseerden wij ons in de paardrijdenbroek, paardrijdenkulassen, de laag van de paardrijdenbasis, ruiterbovenkant!

 

Onze producten worden uitgevoerd naar vele landen en gebieden over de hele wereld en genieten van een grote reputatie onder onze cliënten. Nu, hebben wij met een merken van Amerika, Australië, Europa en Azië enz. samengewerkt.

China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Co. van de Sportengoederen van Dongguanmuchen, Ltd is professionele fabrikant van openluchtsportkleding, vooral in de YOGAslijtage en PAARDRIJDENkleren, meer dan 6 jaar van ervaring. Wij bieden one-stop aangepaste dienst zowel in OEM als ODM, met inbegrip van patroonontwerp, machineknipsel, bemonstering, etiket en verpakking aan.

China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Dongguan Muchen Sports Goods Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team
 

FAQ:

1. Q: Laadt u voor steekproef?

A: Yes.But kunnen de Steekproefkosten worden terugbetaald.
Voor voorraadartikel: de steekproefkosten zullen worden terugbetaald wanneer u tot 100PCS per punt opdracht geeft.
Voor douanepunt: de steekproefkosten zullen worden terugbetaald wanneer u tot 500PCS per punt opdracht geeft.

 

2. Q: Kunt u me een korting geven?
A: Meer hoeveelheids concurrerendere prijs.

 

3.Q: Hoe doet uw bedrijf betreffende kwaliteitscontrole?
A: De kwaliteit is afhangt van de prijs, hebben wij duizenden producten, kunnen wij niet beloven dat alle producten dezelfde kwaliteit hebben, want wij aan de eisen van de verschillende klant moeten voldoen, iemand vereist hoogte - de kwaliteit, iemand vergt lage prijs, is het volgens uw vereisten!
 

4. Q: Hoe kan ik dat na I-betaling u de goederen naar me kunt verzenden geloven?
A: Eerst en vooral, als wij niet de orde na het ontvangen van de betaling verstuurden, kunt u een klacht op alibaba maken, zal alibaba voor u oordelen; Dan, zijn wij gouden leverancier jarenlang op alibaba, kunt u geen slecht om zien terug te koppelen of klacht, zijn wij trustable en betrouwbare leverancier.
 

5.Q: Wat is MOQ voor uw product?
A: Geen MOQ voor voorraadartikel, 100-500PCS voor douanepunt.
 

6. Q: Kunt u ontwerp voor ons doen?
A: Wij hebben een professioneel ontwerpteam om ons customers do design werk te helpen.

 
  • Polina Serebrova

    Polina
  • Caroline Buddenberg

    Caroline
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in